06-25 130 580 | 06-55 165 153 - Bereikbaar van 7:30 – 21:00 uur info@beeklie.nl Bussenerweg 1a, 5331 EG, Kerkdriel
Tuinidee

BeekLie kunstgras tijdens TuinIdee 2015

Van 26 februari t/m 1 maart 2015 kon je in de Brabanthallen in Den Bosch genieten van de mooiste tuininspiratie op TuinIdee. Tijdens het grootste tuinevenement van Nederland had je ook de mogelijkheid om de stand van BeekLie te bezoeken. Tijdens TuinIdee hebben we al onze soorten kunstgras tentoon gesteld, om ons ruim assortiment kunstgras te tonen aan alle bezoekers.

TuinIdee 2015

Op TuinIdee stonden meer dan 225 bedrijven met elk een eigen stand. Naast BeekLie kunstgras vond je er ook o.a. bedrijven van tuinmeubelen, bubbelbaden en doe-het-zelf winkels. Iedere stand bood de bezoeker een ruime keuze aan producten, advies en de nieuwste trends op tuingebied zodat alle TuinIdee bezoekers geweldige inspiratie konden opdoen voor de eigen tuin! Dit jaar was het hoofdthema ‘Leve de tuin’.

Ruim assortiment kunstgras

Bij BeekLie vind je voor elke portemonnee een geschikte soort kunstgras. Het nadeel van kunstgras online kopen, is dat je het kunstgras op dat moment niet kunt voelen en uitproberen. Tijdens het tuinevenement hadden wij al onze varianten kunstgras tentoongesteld, zodat alle bezoekers het kunstgras konden zien, voelen en uitgebreid konden testen! Dit kan overigens ook ten alle tijden in de Beeklie showroom. Onze showroom is te bezoeken van maandag t/m donderdag in de avonden en vrijdag en zaterdag de hele dag. (Let op: dit kan enkel op afspraak).

Kunstgras kopen? Bekijk ons volledige assortiment online.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?