06-25 130 580 | 06-55 165 153 - Bereikbaar van 7:30 – 21:00 uur info@beeklie.nl Bussenerweg 1a, 5331 EG, Kerkdriel
Blog Dier

Is kunstgras geschikt voor kinderen en honden?

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor kunstgras in de tuin. De grootste reden om dit te doen is omdat het geen onderhoud vergt en een natuurlijk uitstraling van gras heeft. Door kunstgras te leggen in je tuin, breng je direct een prachtige sfeer aan! De vraag die tegenwoordig vaak aan BeekLie gesteld wordt is: is kunstgras ook geschikt voor gezinnen met kinderen en honden? In dit artikel lees je hier meer over.

Kunstgras en honden

Een groot deel van alle gezinnen in Nederland heeft een huisdier en vaak is dit een hond. Als je met het hele gezin buiten aan het genieten bent, wil je natuurlijk ook dat je hond dit kunt doen. De hond wordt immers vaak al meegeteld als gezinslid! Kunstgras en honden gaat absoluut samen. Het kunstgras van BeekLie is gemaakt van goede kwaliteit. Honden voelen zich al snel thuis op het kunstgras en zullen er over het algemeen niet in gaan graven. Wanneer de hond veel in de tuin leeft, is het belangrijk dat je een goede ondergrond hebt onder het kunstgras. Zo kan je hond onbezorgd lopen, spelen en springen op het kunstgras.

Kunstgras en kinderen

Een 2e vraag die vaak wordt gesteld aan BeekLie: ‘is kunstgras geschikt voor kinderen?’. Ook hier is het antwoord ‘Ja’ op! De meeste soorten kunstgras van BeekLie zijn heerlijk zacht, zodat de kinderen er onbezorgd op kunnen spelen zonder last te hebben van het gras. Bijvoorbeeld Oliver en Fleur zijn erg geschikt voor kinderen, doordat ze lekker zacht aanvoelen.

Kunstgras kopen? Bekijk ons volledige assortiment online.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?