06-25 130 580 | 06-55 165 153 - Bereikbaar van 7:30 – 21:00 uur info@beeklie.nl Bussenerweg 1a, 5331 EG, Kerkdriel

Direct uit voorraad leverbaar Showtuin in Kerkdriel Bezorging mogelijk Goed & vakkundig advies Legservice

Kunstgras assortiment

Bij BeekLie vind je een ruim assortiment kunstgras, zodat er voor elke portemonnee een geschikt soort kunstgras is! Van goedkoop kunstgras tot aan duurder luxe kunstgras: wij bieden een compleet assortiment zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Alle soorten kunstgras die je bij ons kunt bestellen leveren wij standaard op 4 meter breed. Mocht je na het bekijken van het assortiment vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kunstgras thuisbezorgen of zelf ophalen!

Op deze pagina vind je alle kunstgras soorten welke direct uit voorraad leverbaar zijn vanuit Kerkdriel. Wij bieden de service dat wij de benodigde vierkante meters direct voor je afsnijden, zodat je direct aan de slag kunt in jouw tuin! Het kunstgras kun je vervolgens direct ophalen in Kerkdriel of het kunstgras laten thuisbezorgen! Het kopen op bestelling is uiteraard ook geen enkel probleem. Heb je het kunstgras pas over een paar dagen nodig? Geen punt, wij slaan het nog even voor je op.

De specificaties van Dinkel:

Toepassing: landscaping

Materiaal: polyethyleen – polypropyleen

Vezelhoogte: 25 mm

Totale hoogte: 27 mm

Rolbreedte: 4.00 meter

Vezelkleur: donker groen, licht groen en bruin

Dichtheid: goed

Poolgewicht per m2: ±734gr

Aantal steken per m2: 14.700

Gewicht per m2: 1.57 kg

Dinkel

Kunstgras Dinkel heeft een zeer natuurlijke uitstraling door de kleuren die in het kunstgras verwerkt zijn. Kunstgras Dinkel heeft een vezelhoogte van 25 mm en is uitermate geschikt voor kinderen om op te spelen. Dit omdat zijn vezels heerlijk zacht aanvoelen. Ook huisdieren zullen door deze zachte vezels het heerlijk vinden om op deze mat te spelen. Kunstgras Dinkel kan ook gebruikt worden op het balkon of om uw beursstand aan te kleden.  Wij adviseren het kunstgras altijd in te strooien met BeekLie instrooizand, voor dit soort geldt afhankelijk van het gebruik 5-10 kg per vierkante meter.

€ 16.99 per m2

De specificaties van Drecht:

Toepassing: landscaping

Materiaal: polyethyleen – polypropyleen

Vezelhoogte: 33 mm

Totale hoogte: 35 mm

Rolbreedte:  4.00 meter

Vezelkleur: donkergroen, lichtgroen en (licht)bruin

Dichtheid: goed

Poolgewicht: ±815 gr/ m2

Aantal steken per m2: 18.900

Gewicht per m2: 1.75 kg

Drecht

Kunstgras Drecht heeft een vezelhoogte van 33mm en heeft 3 kleuren groen waardoor de mat er zeer natuurlijk uitziet. Daarnaast is kunstgras Drecht ook uitgerust met een C-shape vezel. Het grote voordeel hiervan is dat deze makkelijk overeind blijft staan. Door zijn weelderige ‘look’ is het bijna niet van het echte gras te onderscheiden en behoudt hij zijn natuurlijke uitstraling. Bij intensief gebruik (bijvoorbeeld als er veel op gespeeld wordt) adviseren wij om het in te strooien met BeekLie instrooizand. Voor dit soort geldt afhankelijk van het gebruik 5-10 kg per vierkante meter.

€ 22.99 per m2

De specificaties van Reest:

Toepassing: landscaping

Materiaal: 100% polyethyleen

Vezelhoogte: 26 mm

Totale hoogte: 28 mm

Rolbreedte: 4.00 meter

Vezelkleur: donkergroen, lichtgroen, veldgroen en rietkleur

Dichtheid: goed

Poolgewicht: ±1.050 gr/ m2

Aantal steken per m2: 13.650

Gewicht per m2: 2.06 kg

Reest

Kunstgras Reest  is het zachtste kunstgrassoort dat wij in ons assortiment hebben opgenomen. Door zijn natuurlijke uitstraling en zijn zeer zachte vezel is kunstgras Reest uitermate kindvriendelijk. Daarom is kunstgras Reest ideaal voor een speelgazon of rondom een speeltoestel. Door zijn vele vezelkleuren en zijn ruime vezelhoogte (26 mm) voelt de Reest heel zacht aan. Vaak wordt kunstgras Reest  gebruikt als speelgazon voor de kinderen, hierdoor adviseren wij om het kunstgras altijd in te strooien met BeekLie instrooizand. Hierdoor worden vezel beter beschermt tegen het intensieve gebruik. Ons advies is het kunstgras in te strooien met 5kg per m2 instrooizand.

€24.99 per m² 

De specificaties van Linge:

Toepassing: landscaping

Materiaal: polyethyleen – polypropyleen

Vezelhoogte: 35 mm

Totale hoogte: 37 mm

Rolbreedte: 4.00 meter

Vezelkleur: donkergroen, lichtgroen en bruin

Dichtheid: goed

Poolgewicht: ±1.440 gr/ m2

Aantal steken per m2: 14.700

Gewicht per m2: 2.78 kg

Linge

Kunstgras Linge heeft een vezelhoogte van 35 mm en heeft een uitstekende dichtheid waardoor deze een sierlijke uitstraling heeft. Kunstgras Linge is uitgerust met een C-shape vezel waardoor deze direct terug veert als er overheen gelopen wordt. Hierdoor hoeft het kunstgras nauwelijks opgeborsteld worden. Wij adviseren het kunstgras altijd in te strooien met BeekLie instrooizand, voor dit soort geldt afhankelijk van het gebruik 5-10 kg per vierkante meter.

€ 25.99 per m2

De specificaties van Eems:

Toepassing: landscaping

Materiaal: polyethyleen – polypropyleen

Vezelhoogte: 35 mm

Totale hoogte: 37 mm

Rolbreedte: 4.00 meter

Vezelkleur: donkergroen, olijfgroen en bruin

Dichtheid: zeer goed

Poolgewicht: ±1.392 gr/ m2

Aantal steken per m2: 18.900

Gewicht per m2: 2.64 kg

Eems

Kunstgras Eems kenmerkt zich door zijn warme, natuurlijke uitstraling. Dit komt omdat in de Eems een olijfgroene kleur verwerkt zit. Tevens beschikt kunstgras Eems over een comfortabel en zeer zachte vezel waardoor deze uitermate geschikt is voor kinderen of huisdieren. Wij adviseren het kunstgras altijd in te strooien met BeekLie instrooizand, voor dit soort geldt afhankelijk van het gebruik 5-10 kg per vierkante meter.

€ 28.99 per m2

De specificaties van Fivel:

Toepassing: landscaping

Materiaal: polyethyleen – polypropyleen

Vezelhoogte: 40 mm

Totale hoogte: 42 mm

Rolbreedte: 4.00 meter

Vezelkleur: donkergroen, lichtgroen en bruin

Dichtheid: zeer goed

Poolgewicht: ±1.400 gr/ m2

Aantal steken per m2: 10.800

Gewicht per m2: 2.60 kg

Fivel

Kunstgras Fivel is uitgerust met een C-shape  vezel waardoor deze vanzelf weer overeind komt wanneer je er overheen loopt. Door zijn weelderige uitstraling en zijn verschillende kleuren groen oogt Kunstgras Fivel erg natuurlijk en fris. Kunstgras Fivel heeft een vezelhoogte van 40 mm hierdoor veert het gras als je er overheen loopt. Kunstgras Fivel is geschikt voor een uitgestrekt gazon of voor op een balkon. Wij adviseren het kunstgras altijd in te strooien met BeekLie instrooizand, voor dit soort geldt afhankelijk van het gebruik 5-10 kg per vierkante meter.

€ 30.99 per m2

De specificaties van Run:

Toepassingen: landscaping

Materiaal: polyethyleen -polypropyleen

Vezelhoogte: 40 mm

Totale hoogte: 42 mm

Rolbreedte: 4.00 meter

Vezelkleur: donkergroen, lichtgroen en bruin

Dichtheid: zeer goed

Poolgewicht: ±1.780 gr/ m2

Aantal steken per m2: 15.225

Gewicht per m2: 2.51 kg

Run

Kunstgras Run is uitermate geschikt voor intensief gebruik en door zijn veerkrachtigheid ideaal als speelgazon voor kinderen of huisdieren. Door zijn uitstekende dichtheid en vele kleuren is kunstgras Run nauwelijks van het echt gras te onderscheiden. Door zijn langere vezels, 40 mm adviseren wij wel het kunstgras met iets meer zand in te strooien zodat de vezel goed ondersteunt wordt, zeker op plekken waar het gras intensiever gebruikt wordt. Kunstgras Run is naast landscaping ook te gebruiken voor andere doeleinden zoals balkon, terras of speelplaats. Wij adviseren het kunstgras altijd in te strooien met BeekLie instrooizand, voor dit soort geldt afhankelijk van het gebruik 5-10 kg per vierkante meter.

€ 33.99 per m2

De specificaties van Multiplay:

Toepassingen: Hockey, Multisport

Materiaal: 100% polyethyleen

Vezelhoogte: 11.5 mm

Totale hoogte:  13.5 mm

Rolbreedte: 2.00 meter, 4.00 meter

Vezelkleur: groen

Dichtheid: goed

Poolgewicht: ±1.077 gr/ m2

Aantal steken per m2: 47.250

Gewicht per m2: 2.57 kg

Multiplay

Kunstgras Multiplay is geschikt voor Hockey of andere Multi sporten. Uiteraard kan kunstgras Multiplay ook gebruikt worden voor een mooi voetbalveldje. De vezel is door zijn 11.5mm hoogte erg kort waardoor de speelbal snel gespeeld kan worden. Door zijn donkergroene vezelkleur behoud kunstgras Multiplay zijn natuurlijke uitstraling. Tevens kan kunstgras Multiplay ook in het rood geleverd worden. Wij adviseren het kunstgras altijd in te strooien met BeekLie instrooizand, voor dit soort geldt afhankelijk van het gebruik 5-10 kg per vierkante meter.

 € 19.99 per m2

De specificaties van Allround:

Toepassing: Multisport

Materiaal: polyethyleen –  polypropyleen

Vezelhoogte: 26 mm

Totale hoogte: 28 mm

Rolbreedte: 4.00 meter

Vezelkleur: donkergroen, lichtgroen en bruin

Dichtheid: goed

Poolgewicht: ±1.600 gr/ m2

Aantal steken per m2 13.650

Gewicht per m2: 2.57 kg

Allround

Kunstgras Allround is uitermate geschikt voor intensief gebruik zoals verschillende sporten. Door de diamond vezel is de vezel veel sterker en voelt hij lekker stug aan waardoor deze veel langer meegaat. Kunstgras Allround blijft door de diamond vezel langer rechtop staan en heeft een optimale slijtvastheid. Wij adviseren het kunstgras altijd in te strooien met BeekLie instrooizand, voor dit soort geldt afhankelijk van het gebruik 5-10 kg per vierkante meter.

€ 24.99 per m2

Aan te raden bij elke type kunstgras

Drukverdeeldoek

Wil je kunstgras kopen? Denk dan ook aan de toebehoren, zoals een drukverdeeldoek. Dit doek leg je namelijk onder het kunstgras en zorgt ervoor dat je geen oneffenheden krijgt onder het kunstgras. Oneffenheden kunnen ontstaan door het plaatsen van een tuinset of een bloempot die je op het kunstgras wilt zetten. Tevens is het drukverdeeldoek ook nog eens waterdoorlatend waardoor je geen plassen krijgt als het regent.

Het drukverdeeldoek moet je over het gele zand heen leggen en houd hierbij 1 cm van de kant af. Heb je een tuin die meer dan 4 meter breed is? Leg de doeken dan tegen elkaar aan. Let erop dat je het niet over elkaar heen legt want dan ontstaan er oneffenheden en dit komt je eindresultaat niet ten goede!

€ 5,99 per m2

Vraag hier een offerte aan

Kies type kunstgras *

Benodigde m2 *

Drukverdeeldoek
€5.99 per m2

Benodigde m2 *

Zorgt ervoor dat je geen oneffenheden krijgt onder het kunstgras.

Lijmband

Lijmband gebruik je wanneer je oppervlakte langer en breder is dan de rolbreedte.

Kunstgraspennen
€1.5,- per stuk

Instrooizand
€9.99 per zak a 25 kg

Levering

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Adres *

Postcode *

Plaatsnaam *

Bericht