06-25 130 580 | 06-55 165 153 - Bereikbaar van 7:30 – 21:00 uur info@beeklie.nl Bussenerweg 1a, 5331 EG, Kerkdriel

Kunskunstgras kerkdrieltgras kopen in Kerkdriel

Ben je op zoek naar kunstgras in de buurt van Kerkdriel? Bij BeekLie kun je terecht voor de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Kerkdriel om ons brede aanbod te bekijken. Bekijk, voel en ervaar de verschillende soorten kunstgras. Het aantal meters met een standaard rolbreedte van 4 meter voor jouw tuin leveren we op maat. Deze kun je vervolgens zelf afhalen of laten thuisbezorgen door ons. Wil je meer weten over de verschillende varianten? Bekijk dan ons kunstgras assortiment.

De voordelen van kunstgras

Het grootste voordeel van kunstgras is dat het onderhoudsvrij is. Zo hoef je nooit meer een gazon te maaien of je zorgen te maken om het onkruid in je gazon. Daarnaast heeft het een lange levensduur, is het duurzaam en is het daarnaast ook een lust voor het oog!

Kunstgras prijzen in Kerkdriel

We bieden een breed assortiment aan, waardoor er voor elke portemonnee een geschikte soort is. Goedkoop kunstgras koop je bij BeekLie al voor €9,95 per m2. Het gaat hierbij om de Carpet Green, die gemaakt is van duurzaam materiaal en eenvoudig in gebruik is. Onze duurste variant heet Fleur en kost €36,95 per m2. Deze variant is bijna niet van echt gras te onderscheiden! Daarnaast verkopen we ook grijs & zwart kunstgras, ideaal voor onder een loungeset of voor op het balkon! Deze varianten koop je voor €28,95 per m2. Bekijk ons volledige kunstgras assortiment op onze site.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?